NS: Bezárt az európai piac; Sós munkába állt – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.31. 23:33
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Éjfélkor bezárt az európai átigazolási piac. A magyar vonatkozásokról annyit, hogy Kalmár Zsolt ugyebár a dán Bröndbybe került kölcsönbe, Korcsmár Zsoltot csak vitte volna a Midtjylland, Filipe Oliveirát elengedte Ciprusra a Videoton, Huszti Szabolcs pedig kivár – akár Kína is lehet a végállomás. Kétoldalas összeállítás a transzferidőszak hajrájáról.

európai átigazolási piac. A magyar vonatkozásokról annyit, hogy Kalmár Zsolt ugyebár a dán Bröndbybe került kölcsönbe, Korcsmár Zsoltot csak vitte volna a Midtjylland, Filipe Oliveirát elengedte Ciprusra a Videoton, Huszti Szabolcs pedig kivár – akár Kína is lehet a végállomás. Kétoldalas összeállítás a transzferidőszak hajrájáról.

Szakály Péter távozott Debrecenből – és hová máshová, a feljutásért küzdő Puskás Akadémiához szerződött. Ahhoz képest, hogy két és fél éve még ő volt az Év játékosa...

Dárdai Pál újabb elismerést kapott, ezúttal az ősz legjobb edzőjének választotta a bundesliga.de oldal – pontosabban az internetes szavazók...

A jobbszélső Gulyás Péter nem sok sót evett meg a franciaországi férfi kézilabda-vb-n, és Simon Józsefnek mesélt is arról, hogy maradt benne hiányérzet. De a Veszprémmel kárpótolhatja magát.

Sós Csaba már felvette a kapcsolatot Shane Tusuppal, magánemberként nem engedné el Hargitay Andrást, és nem fogja engedni 100 és 200 gyorson a külföldiek indulását az ob-n. Kovács Erika nagyinterjúja a friss úszókapitánnyal.

Piros Zsombor nagyszerű győzelemmel zárt az Australian Open juniorversenyét – Klein Ron megvizsgálta, hogy miként szerepeltek felnőttként az elmúlt évtized melbourne-i győztesei. Példából akad jó is, rossz is.

És ha szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon, a futball hátországáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik