NL: Fehéroroszország öt-, Luxemburg négygólos sikerrel nyitott

Vágólapra másolva!
2018.09.08. 22:45
Ötgólos győzelemmel kezdett a Nemzetek Ligája D-divíziójában Fehéroroszország, amely San Marinót fogadta az első fordulóban. Luxemburg csak eggyel adta alább, Moldovát 4–0-val intézte el.

Már a 4. percben megszerezte a vezetést a fehérorosz válogatott Igor Sztaszevics találatával (1–0), majd a 26. minutumban Sztanyiszlav Dragun duplázta meg a hazai fórt (2–0). Fordulást követően Anton Szaroka növelte tovább az előnyt tizenegyesből (3–0). A végjátékban aztán Dragun másodszor is beköszönt a San Marinó-i kapuba, majd a 92. percben Jurij Kovaljov állította be az 5–0-s végeredményt. fehérorosz válogatott Igor Sztaszevics találatával (1–0), majd a 26. minutumban Sztanyiszlav Dragun duplázta meg a hazai fórt (2–0). Fordulást követően Anton Szaroka növelte tovább az előnyt tizenegyesből (3–0). A végjátékban aztán Dragun másodszor is beköszönt a San Marinó-i kapuba, majd a 92. percben Jurij Kovaljov állította be az 5–0-s végeredményt.

Luxemburg gól nélküli első félóra után Kevin Malget találatával szerzett vezetést Moldova ellen, majd az utolsó félórában további három gólt ért el. A magyarok ellen novemberben az első gólt jegyző Aurélien Joachim csereként fél órát kapott, míg Marvin Martins ezúttal a keretben sem volt.

NEMZETEK LIGÁJA
D-DIVÍZIÓ, 2. csoport

Fehéroroszország
–San Marino 5–0 (Sztaszevics 4., Dragun 26., 87., Szaroka 67. – 11-esből, Kovaljov 92.)
Luxemburg–Moldova 4–0 (Malget 34., Thill 60., Sinani 75., Martins Pereira 83.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik