Neymart is lenyűgözték Szász Kittiék trükkjei

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 13:31
null
A nagy találkozás: Kittiék Neymart is lenyűgözték (Fotó: Red Bull)
Szász Kitti, a Red Bull Street Style 2012-es világdöntőjének női bajnoka a fiúk mezőnyében győztes japán Tokurával fődíjként egy brazil túrát és a Neymarral való találkozó lehetőségét kapta, amire szombaton utazott el. 

Vasárnap a brazil labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójának egyik meccsére, a Sao Paulo és a Corinthians találkozójára voltak hivatalosak. A félidőben tartottak egy kis bemutatót a játékosoknak, majd a meccs végén Kitti találkozott a Corinthians három futballistájával, aki a jövő héten már a klubvilágbajnokságon szerepel.

A java azonban hétfőre maradt, ekkor került sor a Neymarral való találkozóra, aki aznap kapta meg a brazil bajnokság legjobbjának járó Aranylabdát. A díjátadó utáni első meglepetést Kittiék szerezték Neymarnak: egy rövid bemutatóval üdvözölték a friss díjazottat, amivel nemcsak őt, de a gálán vendégeskedő összes többi játékost is lenyűgözték.

„Amit a labdával művelnek, az fantasztikus! Igazán mély benyomást tettek rám, én nem tudnám utánuk csinálni!” A freestyle-bajnokokkal való találkozó után Neymar Puskás Ferencről is ejtett pár szót: „Igazán nagy elismerés, hogy elnyerhettem a Puskás Ferenc nevével fémjelzett díjat. Nagyon jó csatár volt, és boldog lennék, ha a karrierem végén én is hasonló elismerésnek örvendhetnék, mint ő! Beírta a nevét a labdarúgás történetébe, és én ugyanezt szeretném elérni!”

Mint ismert, Szász Kitti az olaszországi Leccében szeptemberben diadalmaskodott a Red Bull Street Style 2012 nemzetközi döntőjében a nők között és ezzel jelenleg ő a freestyle foci nem hivatalos női világbajnoka. Kitti és a férfiak mezőnyének bajnoka, Tokura egyhetes brazil túrán vesz részt, ahonnan mind a ketten vasárnap térnek haza. Jelenleg Sao Paulóban tartózkodnak, ahonnan holnap repülnek át Rio de Janeiróba, ahol többek között a világ hét új csodája között számon tartott Megváltó Krisztus szobrát, illetve a Cukorsüveg-hegyet is megtekintik. Ezt követően sárkányrepülővel légi túrát tesznek a város felett, találkoznak a Londonban ezüstérmet szerző, kiváló strandröplabdázóval, a brazil Alison Ceruttival, végül szombat este részt vesznek a Red Bull BC One 2012 világbajnoki döntőjén, ahol a világ legjobb breaktáncosai mérkőznek majd meg egymással.

A továbbiakban azonban beszéljenek helyettünk a képek!

Kitti és Tokura már Brazíliában
Kitti és Tokura már Brazíliában
Helyi freestyle-osokkal is találkoztak
Helyi freestyle-osokkal is találkoztak
A Corinthians játékosainak is bemutatót tartottak
A Corinthians játékosainak is bemutatót tartottak
Danilóval a Corinthiansból
Danilóval a Corinthiansból
A Corinthians játékosainak a jövő héten már a klub-vb-n kell bizonyítaniuk (a képen középen Juan Martínez)
A Corinthians játékosainak a jövő héten már a klub-vb-n kell bizonyítaniuk (a képen középen Juan Martínez)

Neymart is lenyűgözték Kittiék
Neymart is lenyűgözték Kittiék

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik