München: Leonardo pucéran pózolt csapattársaival, majd kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 18:46
null
Leonardo Instagram-oldalára kitette a fürdőkádas képet, majd kiakadt, hogy miért szólnak bele a magánéletébe...
Leonardo, a német Bundesliga 2.-ben szereplő 1860 München jelenlegi, a Ferencváros korábbi labdarúgójának elege van abból, hogy nem a pályán mutatott teljesítményével foglalkoznak.

A holland Metro szerdán megosztotta Leonardo nyilvános Instagram-oldalán közzétett képét, amelyen a brazil labdarúgó és három 1860 Münchenes csapattársa meztelenül pózol.

„Leonardo Santiago nyugodtan nevezhető Instagram-függőnek – írja a Metro. – Vacsorák, gyönyörű nők, új ruhák: mindent megoszt magáról követőivel. A korábbi Feyenoord-játékos szerda estéje azonban különösen vadra sikeredett. Egy fürdőkádban három müncheni csapattársával úgy pózoltak, hogy csak a hab takarta el intim testrészeiket. Mi lesz a következő?”

Leonardo csütörtökön Instagram- és Facebook-oldalán is reagált.

„Nem értem, miért írogatnak rólam az emberek, és miért nem hagynak békén – írja Leonardo. – Ítélkezni könnyű, de megérteni a helyzetemet már nehezebb. A labdarúgás a legnagyobb szenvedélyem. Az tesz engem igazán boldoggá, hogy játszhatok, és nagyon örülök neki, amikor tisztelnek engem ezért. De a magánéletemmel kapcsolatban is több tiszteletet várok az ítélkezés helyett. Senkinek sem kell magyarázkodnom, szeretnék továbbra is boldog maradni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik