MU-gála Londonban, Vadócz betalált, meg sem állt hatig a Napoli - szerdai videók

Vágólapra másolva!
2011.12.22. 12:48
null
A Manchester City könnyedén nyert a Stoke City ellen (Fotó: Action Images)
Címkék
Hétközi fordulót rendeztek az angol és az olasz labdarúgó-bajnokságban. A Manchester United 5–0-ra kiütötte idegenben a Fulham együttesét, az Arsenal szintén vendégként 2–1-re megverte az Aston Villát, a Manchester City sima, 3–0-s győzelmet aratott odahaza a Stoke City felett. Olaszországban nyert a Napoli és az Inter is.

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Internazionale 4–1-re legyőzte a Leccét. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!

INTERNAZIONALE–LECCE 4–1

A Genoa számára nem volt kellemes a szerda este. Az Edinson Cavani vezérelte Napoli otthonában már 24 perc után háromgólos hátrányban volt, és bár a szünet előtt összejött a szépítés, a nápolyiak még hármat berámoltak. A vége 6–1 lett.

NAPOLI–GENOA 6–1

Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Manchester United 5–0-ra győzött a Fulham vendégeként. Íme, a találkozó góljai!

FULHAM–MANCHESTER UNITED 0–5


A Manchester City hazai pályán 3–0-ra győzött a Stoke ellen.

MANCHESTER CITY–STOKE 3–0


Az Arsenal idegenben 2–1-re legyőzte az Aston Villát. A hazaiak részéről Marc Albrighton volt eredményes, ez volt a Premier League történetének 20 000. találata.

ASTON VILLA–ARSENAL 1–2


Az Ajax AZ elleni találkozója a labdarúgó Holland Kupában a 37. percben egygólos hazai vezetésnél félbeszakadt. Egy elvetemült és igen részeg Ajax-fan ekkor rohant be a pályára, és egy karaterúgással szerette volna földre vinni a vendégek kapusát, Esteban Alvaradót – aki azonban nem hagyta magát, és önvédelemből megrúgta támadóját kétszer is. A mérkőzés játékvezetője, Bas Nijhuis ezután felmutatott egy piros lapot a kapusnak, mire az AZ edzője, Gertjan Verbeek leparancsolta legénységét a pályáról.

A KAPUS RÚGÁSA

KIÁLLÍTÁS, FELHÁBORODÁS, LEVONULÁS

A NEC 3–0-ra legyőzte hazai pályán a harmadosztályú Achilles 29-et. A nijmegenieknél pályán volt Babos Gábor és Vadócz Krisztián, utóbbi ráadásul csapata első gólját szerezte, miután egy kényszerítő után higgadtan passzolt a kapuba.

Karácsonyhoz közeledvén felkértük Bognár Györgyöt, hogy mutassa meg, hogyan készül a bajai halászlé. A válogatott labdarúgó a város szülötte, és örömmel tett eleget az NSO Tv felkérésének. Főzőshow!

BAJAI HALÁSZLÉ BOGNÁR GYÖRGGYEL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik