nemzetisport.hu 2017.08.29 15:17 Frissítve: 2017.08.29 15:58

Monaco: Milánóból érkezett Mbappé utódja – hivatalos

A francia élvonalbeli Monaco labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződtette Sztevan Joveticset az Internazionalétól. A montenegrói csatár hároméves szerződést írt alá a hercegségbeliekkel, akik a hírek szerint a PSG-hez távozó Kylian Mbappé pótlására igazolták őt.

 

Hetek óta húzódik Kylian Mbappé átigazolási ügye, ám ahogy hétfőn megírtuk, a jelek szerint a PSG-nél folytatja kölcsönben a fiatal támadó. Sajtóhírek szerint kedden reggel már az orvosin is átesett, hamarosan bejelentik Párizsban. A Monaco nem tétlenkedett sokáig Mbappé pótlásának ügyében: szerződtette Sztevan Joveticset az Intertől.

Jovetics a Monaco vasárnapi bajnoki győzelmét (a Marseille-t verte meg 6–1-re) már a helyszínen nézte, ez előrevetítette a klubváltást. A monacóiak kedden ezt meg is erősítették, a francia sajtó szerint a 27 éves csatár a 10-es mezszámot kapta, amit eddig Mbappé viselt.

A montenegrói válogatott csatár két évet töltött a Manchester Cityben (2013–2015), az Inter 2015-ben kölcsönvette, majd tavaly nyáron szerződtette, aztán a legutóbbi idény tavaszi felét kölcsönben a Sevillánál töltötte. A La Ligában 21 bajnokin hatszor volt eredményes.


2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”