Monaco: gyors felépülést kívánt Falcaónak a fenyegetett védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.23. 14:59
A Monaco labdarúgócsapata 3–0-ra nyert a negyedosztályú Monts d’Or Azergues Foot vendégeként a Francia Kupában, ezzel a legjobb 16 közé jutott, ám lehet, hogy hosszabb időre elveszítette gólvágóját, Radamel Falcaót. Mint beszámoltunk róla, a kolumbiai támadó súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, amikor Soner Ertek rázuhant.

„Ha Radamel Falcao komolyan megsérült, az a játékvezető hibája. Csak szeretném leszögezni: tisztában vagyok vele, hogy egy kisebb csapat játékosai keményen futballoznak, ez normális és a labdarúgóimnak is ezt mondtam, de az nem normális, hogy a bíró minden szabálytalanságot lefúj, viszont sosem ad sárga lapot” – nyilatkozta Claudio Ranieri, a Monaco vezetőedzője a meccs után.

„Amikor történik egy fault és szabadrúgást ítél, látnia kell, hogy mikor igazán kemény a szabálytalanság és sárga lapot érő, ha az első, illetve pirosat, ha a második alkalom. Ma semmi ilyen magatartást nem láttam a játékvezetőtől” – mondta az olasz szakember.

A történetnek, úgy tűnik, hosszú utóélete lesz, hiszen a szabálytalankodó védő, Soner Ertek máris valóságos gyűlölethullámmal kénytelen szembenézni a közösségi médiában. A labdarúgóra életfogytig szóló eltiltás kérnek a kolumbiai drukkerek és már e-mailben is megtalálták őt fenyegetésekkel.

„Őszintén remélem, hogy semmi komoly nem történt vele. Megrázott a dolog, a meccs óta nem érzem jól magam. Remélem, gyorsan felépül, mert különben hordozhatom magammal a terhét. Gyors felépülést kívánok!” – nyilatkozta Ertek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik