Monaco: Falcao miatt átverve érzik magukat a szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 17:25
A Monaco labdarúgócsapatának szurkolói közleményben követelik szezonbérleteik árának visszatérítését – szerintük a Manchester Unitednek hétfőn kölcsönadott Radamel Falcao (és a korábban a Real Madridba igazoló James Rodríguez) távozása után a „termék" már korántsem ér annyit, mint a nyár elején.

„A szurkolók becsapva érzik magukat – olvasható a közleményben. – Becsapva, mert elhitték a vezetőség nagyívű terveiről szóló bejelentéseket, becsapva, mert azokat hallva lenyelték a bérletek árának jelentős megemelését. Sokáig arra épült a klub vezetőinek kommunikációja, hogy James Rodríguez és Radamel Falcao vezetésével a klub a legmagasabb csúcsok meghódítására tör. Kérjük vissza a bérleteink árát vagy legalább a tavalyi árhoz képesti hatalmas különbözetet!"

Eközben Vagyim Vasziljev, a Monaco alelnöke arról beszélt a Canal Plusnek adott interjújában, hogy Falcao mindenképpen távozni akart, márpedig a hercegégbeli klub elvágyódó játékost nem akar visszatartani – pláne nem, ha eladásával (vagy kölcsönadásával) lehetővé válik a klub költségvetésének az egyensúlyi állapot felé terelése. Szerinte a maradó játékosok motivációja nem csökkent a két nagy név távozása után sem.

Vasziljev hozzátette: bár tavalyhoz képest immár a pénzügyi fair play előírásainak betartása az elsődleges, hosszú távon továbbra is a francia bajnoki cím és a Bajnokok Ligája-serleg megszerzése a cél.

Az interjúban szóba kerültek a milliárdos klubelnök, Dmitrij Ribolovljov állítólagos egészségi problémái és útlevélgondjai. Vasziljev ezeket nem kommentálta, de leszögezte: az elnök nagyra törő ambíciói nem változatlanok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik