Monaco: Chicharito vagy Osvaldo jöhet Falcao pótlására

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 08:18
Az angol Daily Express információi szerint a francia bajnoki címre hajtó Monaco labdarúgócsapata Javier „Chicharito” Hernándezzel, vagy Pablo Daniel Osvaldóval pótolhatja a térdsérülésével hónapokra kieső csatárt, Radamel Falcaót.

Falcao sikeres térdműtéten esett át keresztszalag-sérülését követően, orvosai szerint van arra esély, hogy felépül a nyári világbajnokságra. A Monaco a Marseille elleni (megnyert) rangadón a Germain, Riviere csatárduót vetette be, de Claudio Ranieri vezetőedző mindenképpen szeretne még csatárt. sikeres térdműtéten esett át keresztszalag-sérülését követően, orvosai szerint van arra esély, hogy felépül a nyári világbajnokságra. A Monaco a Marseille elleni (megnyert) rangadón a Germain, Riviere csatárduót vetette be, de Claudio Ranieri vezetőedző mindenképpen szeretne még csatárt.

A télen megszerzett Lacina Traoré meg is felelt volna, ám a Monaco napokkal Falcao sérülése előtt megegyezett az angol Evertonnal az elefántcsontparti center kölcsönadásáról, és tartotta is magát a megegyezéshez – így alighanem a péntek éjfélkor záruló átigazolási időszakban hoz egy támadót a hercegségbeli csapat.

A Daily Express szerint Ranieri nagyon szívesen látná a Manchester Unitednél csak részfeladatokat kapó Hernándezt, de ha nem sikerül az MU-val megegyezni, a Southamptonnál fegyelmi problémákat okozó (és emiatt jelenleg felfüggesztett) Osvaldo lehet a célpont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik