Liverpool: kapcsolatba léptek Falcaóval, akit kölcsönvennének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 10:48
null
Lehet, hogy Falcaónak ebben a szezonban lesz még lehetősége gólt szerezni az Arsenal ellen (Fotó: Action Images)
A CNN és a BBC újságírója, a főképp olasz futballra szakosodó Mina Rzouki értesülése szerint a Liverpool kapcsolatba lépett Radamel Falcaóval, a Monaco kolumbiai csatárával, akit a következő idényre kölcsönvenne az angol együttes, és opciós jogot szerezne a játékos végleges megvásárlására.

 

A súlyos térdsérüléséből felépülő kolumbiai válogatott csatárt a Real Madriddal és a Manchester Cityvel is szóba hozták a nyári átigazolási időszakban, de a Monaco nem szeretne megválni tőle – ebből kifolyólag a Liverpoolnak sem lesz egyszerű dolga, ha szeretné megszerezni.

A Premier League-ben szereplő, Bajnokok Ligája-résztvevő liverpooli együttes Luis Suárez távozása után világklasszis csatárt keres – Rickie Lambert megvásárlása a jelek szerint nem elégíti ki az igényeket –, ezért harcba száll a 60 millió euróra taksált Falcaóért.

A magas vételár és a nyári költekezés miatt – a Liverpool idén már több mint 110 milliót költött új játékosokra – azonban Brendan Rodgers csapata csak kölcsönbe szerezné meg a kolumbiai támadót, de opciós jogot szerezne rá, és a jövő nyáron végleg megvásárolná őt.

Hamarosan kiderül, mennyi valóságalapja van Mina Rzouki újságíró információjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik