nemzetisport.hu 2019.05.18 14:27 Frissítve: 2019.05.18 14:57

MLS: teátrális jelenetek, két meccsre eltiltották Ibrát – videó

Sportszerűtlennek talált viselkedése miatt két mérkőzésre eltiltották Zlatan Ibrahimovicot, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy támadóját.

 

A Los Angeles Galaxy múlt szombaton 2–0-s vereséget szenvedett a New York City FC-től, de mint utóbb kiderült, nemcsak a mérkőzést veszítette el. A 86. percben Zlatan Ibrahimovic lécet lőtt, majd a kipattanót Chris Pontius fölé bombázta. Ibrahimovic ütközött a visszafutó Sean Johnson kapussal, akit megragadott, és mindketten a földre estek. A játékvezető mindkét játékosnak sárga lapot adott, de az MLS fegyelmi bizottsága utólag sportszerűtlennek találta a 37 éves svéd csatárt, és két mérkőzésre eltiltotta.Az idényt tíz találkozón kilenc góllal kezdő Ibrahimovic a harmadik eltiltását kapta az MLS-ben: korábban a Columbus Crew elleni színészkedése, valamint az All Star-meccs kihagyása miatt sújtott le rá a fegyelmi bizottság.

A mostani kétmérkőzéses eltiltás miatt kihagyja a Colorado Rapids és az Orlando City elleni bajnokikat.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.