MLS: Paulo Sousa nem kapott munkavállalási engedélyt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 07:08
null
Paulo Sousának az amerikai bírókkal biztosan nem lesznek vitái – a New York Post szerint azért nem dolgozhat az Államokban, mert nem kapott munkavállalási engedélyt (Fotó: NS-archív)
Az amerikai sajtó továbbra is találgatja, hogy miért nem a korábban biztos befutónak tartott Paulo Sousa lett az amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő New York Red Bulls vezetőedzője. A New York Post értesülései szerint a portugál tréner nem kapott munkavállalási engedélyt.

„A Red Bulls edzőkeresési története számos fordulatot tartalmazott már. Látszólag több a kérdés, mint a válasz. Az egyik nagy talány, hogy Paulo Sousa miért fordított hirtelen hátat és ki lehet az első vezetőedzői megbízatását kapó Mike Petke segítője? – indít a New York Post cikke, amely rögtön a válaszokat is megadja. – A válaszok: vízumproblémák és Robin Fraser."

A lap értesülései szerint a Videotontól távozó Paulo Sousa – a múlt heti híreknek megfelelően – mindenben megegyezett a New York-i labdarúgócsapat vezetőivel, csakhogy nem kapott munkavállalási engedélyt a hatóságoktól. Ez teljesen keresztülhúzta a klub számításait, ezért a gyors megoldás érdekében döntöttek végül a vezetők a házon belüli megoldás mellett, így lett a korábbi másodedző, Mike Petke az új vezetőedző. Segítője a 46 esztendős jamaicai Robin Fraser lehet, aki az előző szezonban a Chivas USA vezetőedzője volt.

A New York Post korábban egyébként még arról írt, hogy Sousa az utolsó pillanatban meggondolta magát, míg a portugál szakember arról beszélt az AP amerikai hírügynökségnek, hogy egyszerűen nem sikerült megállapodniuk.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik