Edzősors: Sousa a Tottenhamnél járt, de miért?

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 08:38
null
Paulo Sousa nemet mondott a Red Bullsnak (Fotó: Action Images – archív)
Immár a New York Post is megerősíti, amiről tegnap a portugál O Jogo napilap beszámolt: Paulo Sousa nem lesz az MLS-ben szereplő New York Red Bulls vezetőedzője.

Az amerikai lap nem megnevezett forrására hivatkozva arról ír, a Videotont elhagyó portugál szakember szerződéséről már csak az aláírás hiányzott a New York-i klubnál, amikor a tréner meggondolta magát.

A New York Post ezenkívül arra is felhívja a figyelmet, hogy Sousa tegnap a Premier League-ben a negyedik helyen álló Tottenham edzőközpontjában járt, és az újság úgy fogalmaz: „ha a Premier League-csapathoz való csatlakozás lehetősége felvetődött, az egyértelműen megmagyarázhatja, hogy hirtelen meggondolta magát".

Ennek ellenére talán túlzás lenne azt állítani, hogy Sousa lehet a Tottenham új menedzsere, a szakember menedzsmentje azonban arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy az edző jelenleg valóban Angliában tartózkodik.

Ám könnyen lehet, hogy Sousa csak portugál kollégáját, André Villas-Boast, vagy a menedzser valamelyik segítőjét látogatta meg a Tottenhamnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik