MLS: Nikolicsék győztek, Ibra folytatta sorozatát, de nem úgy...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.12. 07:23
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire először tudott egymás után két bajnokit is megnyerni. A Los Angeles Galaxyban Zlatan Ibrahimovic nem lőtt gólt, csapata pedig ki is kapott a New York Citytől. 

A Chicago Fire hétközi meccsen 5–0-ra nyert a New England ellen, magyar idő szerint vasárnap hajnalban pedig 2–0-ra győzött a Minnesota United ellen. Először fordult elő a csapattal ebben a szezonban, hogy egymás után két meccset is megnyert. Nikolics Nemanja kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, gól, illetve gólpassz nem fűződött a nevéhez.

A Los Angeles Galaxy szurkolói a szezon első tíz fordulójában megszokhatták, hogyha Zlatan Ibrahimovic gólt lőtt, akkor nyer is a csapatuk. Ez a széria azonban az előző, Columbus Crew elleni meccsen megszakadt, mert Ibra betalált, viszont a Galaxy 3–1-re kikapott. Viszont az immár hét meccse veretlen New York City FC ellen folytatódott egy másik széria, ugyanis amikor Ibra játszott, de nem lőtt gólt ebben az idényben, akkor a Galaxy sosem nyert. A mostani volt a harmadik ilyen meccs, amúgy a City egymás után másodszor győzött 2–0-ra idegenben.

A forduló záró mérkőzésén a Baráth Botondot, Németh Krisztiánt és Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting KC Stieber Zoltán csapatához, a D. C. Unitedhez látogat.

 

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Chicago Fire–Minnesota United 2–0
Chicago Fire: Nikolics Nemanja kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

hétfő, 01.00: D. C. United–Sporting Kansas City
D. C. United: Stieber Zoltán; Sporting KC: Baráth Botond, Németh Krisztián, Sallói Dániel

A forduló további eredményei

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik