MLS: micsoda gólok! Ibra mesterhármasával nyert a Galaxy

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.20. 07:33
null
Az egyik gólját ünneplő Ibrahimovic egyedül elintézte a városi rivális Los Angeles FC-t (Fotó: LA Galaxy)
A Los Angeles Galaxy 37 éves svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic továbbra is ihletett formában futballozik az észak-amerikai profi ligában (MLS), csapata a csatár első mesterhármasával győzött 3–2-re a Los Angeles FC elleni városi rangadón.

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga Nyugati főcsoportját ugyan még mindig a Los Angeles FC vezeti, de a Los Angeles Galaxy feljött a 2. helyre (9 pont a hátránya), miután Zlatan Ibrahimovic vezérletével 3–2-re megverte a városi riválist.

A 4. percben még az FC vezetett Carlos Vela 11-esből szerzett góljával (a napokban éppen Velának szúrt oda egy kicsit Ibra egy interjúban), de ezt követően Ibrahimovic a 8. és a 70. perc között három gólt szerzett egymás után, vagyis (klasszikus) mesterhármast jegyzett (másodszor triplázott a Galaxyben, mióta Amerikába szerződött, de egymás után három gólt most szerzett először az MLS-ben), Vela újabb gólja a hosszabbítás perceiben pedig már csak a szépítésre volt elegendő az éllovas számára.

A három Ibra-gól között volt egy 16 méteres és egy 22 méteres átlövés, előbbit egy klasszis labdaátvétel is megelőzte, a két nagy gól közé pedig egy közeli fejes is „beékelődött”, de a góljain kívül is voltak emlékezetes megmozdulásai (ahogy az a mellékelt videón is látható). Ibra 16 bajnokin játszott ebben az idényben és 16 gólnál tart.

GÓLOK, CSELEK – AZ IBRA-SHOW


Major League Soccer on Twitter

@Ibra_official's second MLS career hat trick! https://t.co/FDegsRqlJW




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik