K. D. 2019.07.20 16:33 Frissítve: 2019.07.20 17:54

MLS: előkerült egy videó a lefújás után Ibrahimovicról…

Mint arról beszámoltunk, Zlatan Ibrahimovic újra lecsendesítette kritikusait, miután a Los Angeles FC elleni derbin mesterhármast szerzett, és ezzel megnyerte a meccset csapatának. A lefújás után a svéd klasszis arról is gondoskodott, hogy az ellenfél edzőit helyre rakja…

 

A Los Angeles-i sportsajtó a napokban több kérdést is Ibrának szegezett, ami a svéd ikonnak nem igazán tetszett.

Ilyen volt, mikor például a Los Angeles FC-ben játszó Carlos Velához hasonlították, sőt, arra is célozgattak, hogy a rivális támadója jobb nála.

Zlatan ezt nem hagyta annyiban, és elég egyértelművé tette, mit gondol a szituációról, sőt, közölte, úgy érzi magát az MLS-ben, mint egy Ferrari a Fiatok közt.Úgy tűnik, a derbi előtti nyilatkozatháború még Zlatant is képes volt egy kicsit feltüzelni, az LAFC legyőzése után ugyanis előkerült egy videó a svédről, aki az ellenfél egyik edzőjével akadt össze.

És ahogy azt megszokhattuk Ibrától, most sem fogta vissza magát, és a lökdösődés közben csak annyit ordított:

„Takarodj haza, te kis k…a!”

Az első felvételen látható, a másodikon tökéletesen hallható is az a bizonyos mondat, aminek valószínűleg még lesz következménye…


Ibra egyébként a meccs után csak annyit írt ki Twitterre: „Én vagyok Los Angeles!” Zlatan Ibrahimović on Twitter
2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.