MLS: David Villa a videobírónak „köszönhette” piros lapját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.19. 13:45
A New York City támadója, David Villa arcon ütötte felkészülési mérkőzésen a Houston Dynamo védőjét, A.J. DeLaGarzát. A játékvezető először csak sárga lappal „jutalmazta” a spanyolt, de miután a videobíró segítségét is igénybe vette, kiállította a kétszeres Európa-bajnok támadót.

A Desert Diamond Cup felkészülési tornán a New York City 3–1-es vereséget szenvedett a Houston Dynamótól. A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő csapatok összecsapása azonban nem az eredmény, hanem sokkal inkább David Villa kiállítása miatt marad emlékezetes. a New York City 3–1-es vereséget szenvedett a Houston Dynamótól. A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő csapatok összecsapása azonban nem az eredmény, hanem sokkal inkább David Villa kiállítása miatt marad emlékezetes.

A New York világbajnok támadója ugyanis arcon ütötte A.J. DeLaGarzát, amiért először sárga lapot kapott. A játékvezető azonban igénybe vette a videobíró segítségét is, és miután megnézte a felvételt, kiállította a Barcelona korábbi játékosát.

A tengerentúlon egyelőre az előszezonban tesztelik a rendszert, de ha beválik, akár még idén bevezethetik a bajnokságban is.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik