MLS: Baráth, Németh és Nikolics sem kelt el a bővítési drafton

Vágólapra másolva!
2019.11.20. 06:06
Baráth Botondot, Németh Krisztiánt és Nikolics Nemanját sem választották ki az MLS 2019-es bővítési draftján.

Mint megírtuk, magyar idő szerint kedd este rendezték meg az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) az úgynevezett bővítési draftot (expansion draft), amelyen a bajnoksághoz 2020-ban csatlakozó Inter Miami, valamint a Nashville SC választhatott ki összesen öt-öt játékost a többi klub meg nem védett játékosaiból, klubonként maximum egyet. kedd este rendezték meg az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) az úgynevezett bővítési draftot (expansion draft), amelyen a bajnoksághoz 2020-ban csatlakozó Inter Miami, valamint a Nashville SC választhatott ki összesen öt-öt játékost a többi klub meg nem védett játékosaiból, klubonként maximum egyet.

Noha három magyar is választható volt, de Baráth Botondot, Németh Krisztiánt és Nikolics Nemanját sem vitték el. A Sporting Kansas Citynek viszont így is lesz távozója a 25 esztendős Jimmy Medranda személyében, a Nashville SC az utolsó lehetőségével csapott le rá.

A játékosbörzén több üzlet is megköttetett, a Nashville ugyanis az öt kiválasztott labdarúgójából kettőt szinte rögtön tovább is cserélt egy másik csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik