MLS: a Juventus 11-esekkel nyert az All Star-csapat ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.02. 07:13
null
Andrea Favalli szerezte a Juventus gólját (Fotó: juventus.com)
Az olasz Juventus 1–1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőzte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) All Star-csapatát egy gálamérkőzés keretében.

Az előző szezonnal ellentétben ezúttal nem szavazták be a gálamérkőzésre Nikolics Nemanját, a Chicago Fire magyar támadóját, míg a Juventusban még nem volt ott a néhány héttel ezelőtt szerződtetett Cristiano Ronaldo.

A találkozó első gólját a Juventus szerezte, a 21. percben Andrea Favalli Matheus Pereira beadása után hat méterről tisztán bólinthatott a bal alsó sarokba (1–0).


Sokat nem kellett várni az egyenlítésre, a 26. percben Josef Martínez gyötörte be fejjel a labdát közvetlen közelről, miután az All Star-csapat megsorozta Wojciech Szczesny kapuját.


A folytatásban próbálkoztak szép számmal a felek, ám eredményes már egyik gárda sem tudott lenni, így 1–1-es rendes játékidő után következhettek a büntetők. A tizenegyesek során a Juventus volt a magabiztosabb, míg az olaszok egyszer sem hibáztak, addig az amerikaiaknál Bradley Wright-Phillips negyedikként rontott (a New York Red Bulls gólzsákja a kapufát találta el), ezzel a Juventus tizenegyesekkel 5–3-ra megnyerte a gálameccset.

A tizenegyespárbaj

Az összecsapásra 72 317 néző látogatott ki.

MLS ALL STAR-GÁLA
MLS All Stars–Juventus (olasz) 1–1 – 11-esekkel: 3–5
Atlanta,
Mercedes-Benz Stadium. 72 317 néző. Vezette: Sibiga (amerikai)
Gólszerző: Josef Martínez (21.), ill. Favalli (26.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik