Mexikó: szívmelengető választ adott a pletykákra Ronaldinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 17:43
Ronaldinho, a mexikói Querétaro világbajnok labdarúgója köszöni szépen, egyelőre nem kér a „nyugdíjas” évekből. A brazil legenda most elmondta, még nem gondol arra, hogy szögre akasztja a stoplist.

Ronaldinhót 2016 júniusáig szerződés köti a Querétaróhoz, ám az Extra nevű Rio de Janeiró-i újság azt írta, a 35 éves klasszis májusban visszavonul.ám az Extra nevű Rio de Janeiró-i újság azt írta, a 35 éves klasszis májusban visszavonul.

„Szeretnék válaszolni a sajtóban megjelenő pletykákra, eszem ágában sincs visszavonulni! Elképesztően boldog vagyok itt. Nem tudom, bírom-e még öt-hat évig, de amíg jól érzem magam a pályán, addig nem akarom abbahagyni. Tudom, nem vagyok már a régi, sokkal kevesebb gólt szerzek, de talán a gólpasszokkal még mindig segíteni tudom a csapatomat” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Ronaldinho.

A 97-szeres válogatott brazil 2002-ben világbajnokságot nyert hazája nemzeti csapatával, míg klubszinten a 2006-os Bajnokok Ligája-elsőség a legnagyobb sikere, utóbbit a Barcelona játékosaként érte el. Ronaldinho a 2005-ös teljesítményéért Aranylabdát kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik