Mexikó: nincs kivételezés, klubja kirúghatja Ronaldinhót

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.12.25. 08:03
null
Most azért mert kicsit tovább nyaraltam? (Fotó: Action Images)
Kizárással fenyegetik mexikói klubjában Ronaldinhót, aki szabadságáról nem tért vissza a megbeszélt időpontban.

 

 

A Querétaro vezetősége elengedte őt az Egyesült Államokba és Brazíliába, hogy rendezze személyes ügyeit, de már két hete vissza kellett volna térnie csapatához, amely december 8-án elkezdte a felkészülést a bajnokság január 11-én rajtoló záró szakaszára, és több edzőmeccset le is játszott a brazil világbajnok nélkül.

„Ha a jövő héten sem érkezik meg, eldöntjük, mi legyen vele. A felkészülés nagy részét kihagyta, márpedig senki sem kivételezett a klubban" – nyilatkozott Joaquin Beltran sportigazgató.

Arturo Villanueva elnök ehhez annyit fűzött hozzá, hogy ha Ronaldinho nem érkezik meg hamarosan, akkor inkább keres helyette valaki mást.

A 2004-ben és 2005-ben az év játékosának választott, utóbbi alkalommal az Aranylabdát is elnyert 34 esztendős támadó meglepetést keltett azzal, hogy szeptemberben két idényre a szerény költségvetésű mexikói klubhoz szerződött. A 2002-ben világbajnok futballista az ősszel három gólt szerzett és egy gólpasszt adott a Querétaróban.

Korábban játszott a Gremióban, a Paris Saint-Germainben, a Barcelonában, a Milanban, a Flamengóban és az Atlético Mineiróban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik