Marseille: a szezon küszöbén mehetnékje támadt a csapatkapitánynak

Vágólapra másolva!
2010.08.04. 15:34
Nem kis nehézséggel szembesült az Olympique Marseille vezetősége: a francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi idényét megnyerő OM csapatkapitánya, Mamadou Niang három nappal az új szezon kezdete előtt nyilvánosan is megerősítette, hogy a török Fenerbahcéba kíván igazolni.

„Az elmúlt idény végén világossá tettem, ha vonzó ajánlatot kapok, menni akarok. Ez az ajánlat a hét végén megérkezett a Fenerbahcétól, amely nagyon népszerű Törökországban, kiváló erőkből áll, és játékosai nagyszerű körülmények között dolgozhatnak" – mondta a szenegáli támadó abban az interjúban, amely a francia sportnapilap, a L'Équipe szerdai számában jelent meg.

Didier Deschamps vezetőedző és Jean-Claude Dassier klubelnök egyelőre hallani sem akar Niang elengedéséről, ám a támadó reméli, a héten sikerül meggyőznie főnökeit: érdemeire való tekintettel engedjék meg neki, hogy éljen a nagyszerű lehetőséggel.

„Úgy érzem, mindent visszaadtam a klubnak, amit kaptam. Szívemet-lelkemet kitettem a csapatért az elmúlt években, sérülten is játszani akartam, és ha el is megyek, a szívem egyik fele itt marad. Sőt ha abbahagyom a futballt, visszajövök ide, mert itt akarok élni" – hangzik a játékos furcsa hűségnyilatkozata.

A 30 éves csatár – a francia bajnokság legutóbbi gólkirálya – az utóbbi napokban nem edzett, ám fontosnak tartotta jelezni: nem dacból, hanem gyomorrontás miatt. Ma újra csatlakozott társaihoz, és kész játszani a Caen elleni szombati idénynyitón is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik