Ligue 2: Adriano érkezik, ha a pénzügyi ellenőrző szerv bólint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 12:59
A francia második ligában (Ligue 2) szereplő Le Havre labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, minden részletben megegyezett Adrianóval, így a 32 éves, 48-szoros brazil válogatott csatár minden bizonnyal a kikötővárosban folytatja karrierjét.

Az átigazolást most már csak a francia labdarúgóliga pénzügyi ellenőrző testülete (DNCG) akadályozhatja meg, mivel a Le Havre-nál éppen tulajdonosváltás zajlik. Az új tulajdonos Christophe Maillolnak előbb végre kell hajtania a klub átvételét, a DNCG-nek pedig ezt jóvá kell hagynia ahhoz, hogy az átigazolás végbemenjen.Az átigazolást most már csak a francia labdarúgóliga pénzügyi ellenőrző testülete (DNCG) akadályozhatja meg, mivel a Le Havre-nál éppen tulajdonosváltás zajlik. Az új tulajdonos Christophe Maillolnak előbb végre kell hajtania a klub átvételét, a DNCG-nek pedig ezt jóvá kell hagynia ahhoz, hogy az átigazolás végbemenjen.

A zűrös magánéletű, egyszer már ideiglenesen visszavonuló Adriano a 2010–2011-es idény óta nem szerepelt Európában, akkor a Roma futballistája volt. A szebb napokat is megélt Le Havre jelenleg a francia másodosztály 11. helyén szerénykedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik