BOROS MIKLÓS 2019.04.25 19:00

Liga 1: Hadnagy Attila a Sepsi új ügyvezető igazgatója

A csapatkapitány Hadnagy Attila lett a Sepsi OSK labdarúgócsapatának új ügyvezető igazgatója, miután a tisztséget másfél évig betöltő Csinta Samu személyes okokra hivatkozva szerződése felbontását kérte a székelyföldi klub tulajdonosától, Diószegi Lászlótól.

Hadnagy Attila és Diószegi László (Fotó: sepsiosk.ro)

 

A játékoskarrierje lezárását már korábban a szezon végére megígérő Hadnagy a közelmúlt legjobb sepsiszentgyörgyi játékosaként (223 mérkőzés és 41 gól a román élvonalban a Brassó, a Botosani és a Sepsi színeiben) váltja öltönyre a piros-fehér mezt.

„Meglepett a felkérés, de nagyon megtisztelő és boldog vagyok, hogy nem csak a pályán segíthetem a csapatomat. Őszinteséget és komolyságot hozok magammal, húsz évig voltam profi focista, remélem, legalább ennyi ideig tudom majd vezetni a klubot is” – nyilatkozta Hadnagy, aki 39 évesen a Liga 1 legidősebb játékosa volt a jelenleg is zajló idényben.

Diószegi László szerint Hadnagy Attila személyében a szentgyörgyi futball emblematikus játékosa kerül az ügyvezető igazgatói tisztségbe, aki harminc év tapasztalatát adja át klubjának.

„Igazi fociember került az egylet élére, aki érti is a focit. Az ő tudását is felhasználva szeretnénk kialakítani a klub filozófiáját, amire az elmúlt hét év rohanásában nem volt időnk. Teljes körű döntési joga lesz, az új stadion építésének felügyeletét is beleértve” – mondta Diószegi. A tulajdonos büszke arra, hogy a Sepsi bejutott Románia hat legjobb csapata közé, még akkor is, ha „a rájátszásra elfogyott a benzin”, jövőre azonban a jelenlegi hatodik helynél is jobb eredményt céloz meg.

2019.05.25 23:48:04

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem köszön vissza a klubba öntött tengernyi pénz.

2019.05.21 22:07:11

Minden más foci SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Félreértés ne essék, ma is akadnak kiváló fiatal kapusok, csak néhány kivételtől eltekintve hiányzik belőlük a már említett flúgosság, a jó értelemben vett csibészség.

2019.05.21 15:14:38

Minden más foci nemzetisport.hu

A 22. alkalommal feszülnek egymásnak az ifjúsági válogatottak, ezúttal Lengyelországban.

2019.05.18 23:53:17

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Aki szerint túlzó az összehasonlítás, idézze fel magában – ha nem megy, keressen rá a neten – a Horatiusok esküje című neoklasszicista festményt, és ismerős lesz neki a fogadkozás; effélét láthat tizenegyesrúgások előtt is.

2019.05.18 08:42:23

Minden más foci nemzetisport.hu

NŐI BL-DÖNTŐ: 18.00 • A Lyon sorozatban negyedszer ülhet fel a trónra.