BOROS MIKLÓS 2019.04.25 19:00

Liga 1: Hadnagy Attila a Sepsi új ügyvezető igazgatója

A csapatkapitány Hadnagy Attila lett a Sepsi OSK labdarúgócsapatának új ügyvezető igazgatója, miután a tisztséget másfél évig betöltő Csinta Samu személyes okokra hivatkozva szerződése felbontását kérte a székelyföldi klub tulajdonosától, Diószegi Lászlótól.

Hadnagy Attila és Diószegi László (Fotó: sepsiosk.ro)

 

A játékoskarrierje lezárását már korábban a szezon végére megígérő Hadnagy a közelmúlt legjobb sepsiszentgyörgyi játékosaként (223 mérkőzés és 41 gól a román élvonalban a Brassó, a Botosani és a Sepsi színeiben) váltja öltönyre a piros-fehér mezt.

„Meglepett a felkérés, de nagyon megtisztelő és boldog vagyok, hogy nem csak a pályán segíthetem a csapatomat. Őszinteséget és komolyságot hozok magammal, húsz évig voltam profi focista, remélem, legalább ennyi ideig tudom majd vezetni a klubot is” – nyilatkozta Hadnagy, aki 39 évesen a Liga 1 legidősebb játékosa volt a jelenleg is zajló idényben.

Diószegi László szerint Hadnagy Attila személyében a szentgyörgyi futball emblematikus játékosa kerül az ügyvezető igazgatói tisztségbe, aki harminc év tapasztalatát adja át klubjának.

„Igazi fociember került az egylet élére, aki érti is a focit. Az ő tudását is felhasználva szeretnénk kialakítani a klub filozófiáját, amire az elmúlt hét év rohanásában nem volt időnk. Teljes körű döntési joga lesz, az új stadion építésének felügyeletét is beleértve” – mondta Diószegi. A tulajdonos büszke arra, hogy a Sepsi bejutott Románia hat legjobb csapata közé, még akkor is, ha „a rájátszásra elfogyott a benzin”, jövőre azonban a jelenlegi hatodik helynél is jobb eredményt céloz meg.

2020.08.01 17:52:23

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A csoport éllovasa ellen idegenben tudtak Fülöpék diadalmaskodni, remek első félidő után.

2020.07.30 11:36:05

Minden más foci SZALAY ATTILA (Képes Sport)

A díj 1956 óta íródó történetében idén először nem talál gazdára, a döntés legnagyobb vesztesei a labdarúgók.

2020.07.31 16:39:12

Minden más foci TŐKE JÁNOS

Szilágyi Vladimir a meccs végén betalált, ezzel ikszre mentette a Vojvodina elleni találkozót.

2020.07.30 10:55:57

Minden más foci GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

Lionel Messi 300 gólpassz felett jár, s jó néhányan sorakoznak 200 fölött is. Íme, a legjobb tíz.

2020.07.28 15:15:17

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. De Coutinhót és James Rodríguezt is hívja Leonardo, sőt egy magyar játékos is szóba került!