Lengyelország: Moniz Gdanskban folytatja - a sajtó már biztosra veszi

Vágólapra másolva!
2014.03.26. 21:42
null
A lengyel sajtó már biztosra veszi Moniz érkezését a Lechiához (Forrás:przegladsportowy.pl)
Lengyel sajtóhírek szerint a legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó holland Ricardo Moniz lesz a lengyel élvonalban 10. helyen álló Lechia Gdansk új vezetőedzője.

Több lengyel oldal, köztük az ekstraklasa.wp.pl is azt írja, hogy a holland Ricardo Moniz veszi át Michal Probierz helyét a Lechia Gdansk élén. A lengyel vezetőedzőt ma menesztették a csalódást keltő eredmények miatt. A Lechia nyolc győzelem mellett tíz döntetlent játszott és kilencszer kikapott, így a 10. helyen áll a 16 csapatos lengyel élvonalban.

Moniz érkezéséről az egyik ismert lengyel sportriporter, Mateusz Borek számolt be a Twitter-oldalán, és ezt a hírt vette át több lengyel sportoldal is.

Korábban a német Thomas von Heesen nevét is emlegették, most viszont már az összes vezető sportportál Ricardo Moniz érkezéséről ír.

A Prezglad Sportowy már részletesen be is mutatja Monizt, mint a csapat új vezetőedzőjét. Érkezését hivatalosan holnap jelenteik.

A Nemzeti Sport Online holland forrásokból annyit tudott meg, hogy van alapja a hírnek, a szakember valóban kapcsolatban áll a lengyel klubbal, és jó eséllyel ő is lesz a csapat új vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik