HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.30 08:46 Frissítve: 2018.05.30 09:04

Leipzig: Lőw Zsolt döntött, a PSG-nél folytatja – sajtóhír

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” – ezt az üzenetet Lőw Zsolt egyik barátja írta ki a Facebookra, miközben Fonyódon horgászott az RB Leipzig másodedzőjével, aki egy jókora, több mint 11 kilós halat tart a kezében. Mint ismert, Lőwöt a PSG új trénere, Thomas Tuchel szeretné a stábjában tudni Párizsban, de a magyar szakember egyelőre nem döntött a jövőjéről – legalábbis a nyilvánosság előtt még nem jelentette be. Lőw ismerőse a bejegyzését egy piros és egy kék szívvel egészítette ki, ezek a PSG klubszínei…

HIRDETÉS
Lőw Zsolt a nyártól már a PSG edzésein irányíthat (Fotó: Twitter)

 

 
TUCHEL MÁSIK JELÖLTJE NEMET MONDOTT, CSAK LŐW MARADT

Lőw Zsolt barátjának Facebook-posztjával összhangban van a Leipziger Volkszeitung című lipcsei lapban megjelent szerdai cikk, mely szerint Lőw úgy döntött, hogy igent mond Tuchel hívására, és a PSG másodedzőjeként folytatja edzői pályafutását. Erről a hírről az rblive.de internetes honlap is beszámolt.

„Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el” nyilatkozta az ügyben két héttel ezelőtt a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt.

Hivatalos megerősítés tehát egyelőre nincs, de egyre több jel utal arra, hogy Lőwöt a következő szezonban már a PSG kispadján látjuk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS