nemzetisport.hu 2016.05.29 09:52 Frissítve: 2016.05.29 11:40

Labdarúgás: Leonardo visszajönne az NB I-be, de a Slovan hívja

Mint már jeleztük, pénteken tartotta Magyarországon az esküvőjét a Ferencváros korábbi holland játékosa, Julian Jenner. A lagziba hivatalos volt egy másik exfradista, a brazil Leonardo is, aki interjút is adott a Nemzeti Sportnak, beszélt a jövőjéről.

 

A 33 éves Leonardo, aki 2013 és 2014 között 23 NB I-es meccsen hét gólt szerzett a Ferencvárosban, legutóbb az ausztrál Newcastle Jets-ben játszott, de már nem szeretne visszamenni.

„Ha a családom ott lenne, talán tovább maradnék. A csapattársaim szeretnék, ha nem igazolnék el, de hiányzik a fiam. Általában reggel hétkor tudtam vele beszélni, aztán mondta, hogy apa, nem vagyok boldog, mert olyan messze mentél. Úgyhogy eldöntöttem, nem maradok tovább, Európában szeretnék játszani, hogy közel legyünk egymáshoz" – nyilatkozta Leonardo, aki a magyarországi visszatérést is el tudná képzelni.

„Tényleg szerettem itt élni és futballozni, úgyhogy nem zárom ki, sőt boldog lennék, szívesen jönnék vissza. Látom, a válogatott is egyre jobb, még az Európa-bajnokságra is kijutott. Követtem a magyar eseményeket, a Fradi bajnoki címének is nagyon örültem, de nem tudom biztosra mondani, hogy visszatérek. Még semmi sem dőlt el, de erről nem is beszélhetek. Legyen elég annyi, hogy vélhetően Magyarországhoz közeli helyen. Aztán egy nap talán ide is visszatérek. És nem csak esküvőre" – fogalmazott a brazil támadó.

A Nemzeti Sport információi szerint ez a bizonyos „közeli hely" Szlovákia, egész pontosan Pozsony lehet – a Priskin Tamást is foglalkoztató Slovan érdeklődik Leonardo iránt.

A LEONARDÓVAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT, MELYBEN A BRAZIL BŐVEBBEN IS BESZÉL PÁLYAFUTÁSÁRÓL, A MAGYARORSZÁGI IDŐSZAKÁRÓL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

 

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.

2020.02.13 19:41:22

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sokan azzal is riogatnak, hogy rövidesen kipukkan a hagyományos tv-közvetítések lufija, bár a kását azért sem eszik annyira forrón, mert ez nem pusztán elhatározás kérdése. A váltás jelentős infrastrukturális beruházásokat igényelne.

2020.02.12 20:28:22

Minden más foci THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Megette a fene, ha egy-egy labdarúgó vagy edző szeme előtt a pénz, nem pedig a dicsőség lebeg.

2020.02.10 21:37:07

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Jobban örülnék, ha lenne több bátorság kiállni a nemzeti futball ügye mellett, s ha a változások, gyarapodások mértékét nemcsak eurómilliókban, hanem a pályákon felbukkanó aranylábakban határoznák meg.

2020.02.09 21:41:13

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Maradjanak a kispadon, amennyiben erre lehetőségük van.