nemzetisport.hu 2016.05.29 09:52 Frissítve: 2016.05.29 11:40

Labdarúgás: Leonardo visszajönne az NB I-be, de a Slovan hívja

Mint már jeleztük, pénteken tartotta Magyarországon az esküvőjét a Ferencváros korábbi holland játékosa, Julian Jenner. A lagziba hivatalos volt egy másik exfradista, a brazil Leonardo is, aki interjút is adott a Nemzeti Sportnak, beszélt a jövőjéről.

 

A 33 éves Leonardo, aki 2013 és 2014 között 23 NB I-es meccsen hét gólt szerzett a Ferencvárosban, legutóbb az ausztrál Newcastle Jets-ben játszott, de már nem szeretne visszamenni.

„Ha a családom ott lenne, talán tovább maradnék. A csapattársaim szeretnék, ha nem igazolnék el, de hiányzik a fiam. Általában reggel hétkor tudtam vele beszélni, aztán mondta, hogy apa, nem vagyok boldog, mert olyan messze mentél. Úgyhogy eldöntöttem, nem maradok tovább, Európában szeretnék játszani, hogy közel legyünk egymáshoz" – nyilatkozta Leonardo, aki a magyarországi visszatérést is el tudná képzelni.

„Tényleg szerettem itt élni és futballozni, úgyhogy nem zárom ki, sőt boldog lennék, szívesen jönnék vissza. Látom, a válogatott is egyre jobb, még az Európa-bajnokságra is kijutott. Követtem a magyar eseményeket, a Fradi bajnoki címének is nagyon örültem, de nem tudom biztosra mondani, hogy visszatérek. Még semmi sem dőlt el, de erről nem is beszélhetek. Legyen elég annyi, hogy vélhetően Magyarországhoz közeli helyen. Aztán egy nap talán ide is visszatérek. És nem csak esküvőre" – fogalmazott a brazil támadó.

A Nemzeti Sport információi szerint ez a bizonyos „közeli hely" Szlovákia, egész pontosan Pozsony lehet – a Priskin Tamást is foglalkoztató Slovan érdeklődik Leonardo iránt.

A LEONARDÓVAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT, MELYBEN A BRAZIL BŐVEBBEN IS BESZÉL PÁLYAFUTÁSÁRÓL, A MAGYARORSZÁGI IDŐSZAKÁRÓL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

 

2020.08.08 20:06:52

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Mi a tanulság? Az sajnos nincs. Illetve annyi, hogy az eredmény minősít. De csak utólag. A tiltó, tűrő, támogató döntést viszont előre kell meghozni. Mondhatnánk, inni csak a győztesnek szabad.

2020.08.06 10:44:13

Minden más foci KOVÁCS GERGELY (Képes Sport)

Százgólos csapatok a Barcelonától a Juventuson és a Liverpoolon át a Bayern Münchenig.

2020.08.05 23:07:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Nem tudom értelmezni, amikor egy sikerekbe beleőszült világsztár futballista még egy bőrt lehúzandó gyakorlatilag begurul egy közép-kelet-európai bajnokságba.

2020.08.05 14:48:21

Minden más foci TŐKE JÁNOS

A TSC a 22. perctől kezdve emberhátrányban játszott, de így is nyert Belgrádban.

2020.08.05 15:41:00

Minden más foci BOROS MIKLÓS, BACSKAI JÁNOS

A Sepsi OSK megnyerte a fontos mérkőzést, hogy ez mire lesz elég, az pénteken derül ki.