Labdarúgás: gyanús eredmény a Budapest-kupában

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2019.09.05. 17:27
null
A mai három meccsre is lehet fogadni
Nagy különbséggel, 9–1-re győzött idegenben a Budapest-bajnokság (BLSZ) III. osztályában szereplő BAK Respect a szintén harmadik vonalbeli Margitszigeti FC ellen, a Budapest-kupa szerdai mérkőzésén, amelyre egy ismert nemzetközi fogadóirodánál is lehetett fogadni.

 

A lelkes „respectesek” idegenben 9–1-re nyertek, ám az eredmény felkeltette az MLSZ budapesti igazgatóságának figyelmét, annál is inkább, mert egy ismert irodán keresztül fogadni lehetett az eredményre, sőt arra is, hogy melyik csapat rúgja a találkozó hetedik gólját.

Aki pedig helyesen tippelt, kis befektetéssel nagy összeghez juthatott. Mint azt Lovász Tamástól, a BLSZ igazgatójától megtudtuk, a szövetség különös figyelmet szentel az amatőr bajnokság tisztaságára, éppen ezért megvizsgálja a mérkőzés körülményeit, s ha szükséges, megteszi a szükséges lépéseket.

A csütörtökön rendezett három Budapest-kupa-mérkőzésre is ellenőröket küldött az igazgatóság, ugyanis a találkozók szintén szerepeltek a fogadóiroda tétlapján, de felhívták a csapatok, valamit a játékvezetők figyelmét arra, hogy minden gyanús körülményt jelezzenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik