Sportfogadás: megújult a Tippmixpro internetes oldala

Vágólapra másolva!
2023.10.26. 14:05
null
Mager Andrea (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Új funkciókkal és csaknem tízszer több fogadási eseménnyel várja az érdeklődőket a megújult tippmixpro.hu weboldal, amelynek elindulásáról csütörtökön számolt be a Szerencsejáték Zrt.

A vállalat közleménye szerint az oldal különlegessége – amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció –, hogy Magyarországon legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire, mint például a labdarúgó-, a kézi-, a röp- és a kosárlabda- vagy a jégkorongmérkőzésekre.

„Tíz éve indítottuk el online sportfogadási platformunkat, és mindvégig törekedtünk arra, hogy fogadóinknak a legtöbbet nyújthassuk. A tippmixpro.hu megújulása mérföldkő a vállalat és a játékosaink számára is: az új oldalon a korábbinál jóval szélesebb kínálattal világszínvonalú sportfogadási lehetőségeket biztosítunk úgy, hogy mindeközben nem tévesztjük szem elől felelős játékszervezési elveinket sem” – idézte a közlemény Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját.

A közlemény szerint a megújulás során a Szerencsejáték Zrt. modernizálta és hatékonyabbá tette a fogadási folyamatokat, ezzel is növelve az ügyfélélményt. Az egyik ilyen új funkció a játékosok számára rendkívül népszerű cash out, vagyis az azonnali kifizetés, ami pörgős, dinamikus játékélményt biztosít.

Az új funkciók között szerepel még a fogadáskészítő szolgáltatás, amelynek segítségével a játékosok akár egyetlen mérkőzésre is tudnak kötésben fogadni, ehhez pedig mérkőzésenként több száz fogadási piacot kínálnak a számukra.

Az új tippmixpro.hu oldalon éves szinten várhatóan több mint egymillió eseményre biztosít majd fogadási ajánlatokat a Szerencsejáték Zrt., miközben már 15 e-sportra is helyezhetnek el téteket a játékosok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik