nemzetisport.hu 2014.03.23 23:05 Frissítve: 2015.03.31 02:09

Labdarúgás: Guardiola nem ért a futballhoz - Eto'o kitálalt

Samuel Eto'o, a Chelsea támadója egy televíziós műsorban keményen kritizálta Josep Guardiolát, akivel együtt dolgozott a Barcelonánál, de nem maradhatott a katalán klubnál, mivel a jelenleg a Bayern Münchent irányító szakembernél kegyvesztetté vált.

Eto'o szerint Guardiola nem ért a futballhoz (Fotó: Action Images)

„Amikor Guardiola megérkezett a Barcelonához, emlékeztettem, hogy soha nem volt nagy játékos. Elmondtam neki, hogy aki győzelemre viszi őt, az Eto'o lesz. Nagyon sokat tettem a klubért. Guardiolának nem volt szerencséje, mivel adott nekem húsz perc lehetőséget a Chivas ellen, és lőttem három gólt" – kezdte Samuel Eto'o a beIN Sports televíziós műsorban.

„Guardiolának soha nem volt mersze szemtől szemben beszélni velem. Most én nem akarok beszélni vele, mert soha nem kért bocsánatot. Pep leckéket akart nekem tartani a csatárjátékról, miközben ő támadó középpályás volt. Elmondta, hogyan mozogjak, én meg megkérdeztem tőle, hogy normális-e. Az igazság, hogy Pep nincs tisztában a labdarúgás dolgaival" – nyilatkozta a Chelsea támadója.

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...