K. T. I. 2020.04.30 07:33 Frissítve: 2020.05.01 22:40

Koronavírus: Fabregas 95 éves dédnagymamája is meggyógyult

Az AS Monacóban futballozó Cesc Fabregas a Twitteren számolt be arról, hogy 95 éves dédnagymamája felgyógyult a koronavírus-fertőzésből, és köszönetet mondott az orvosoknak, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak a munkájukért.

Fabregas jó hírt oszthatott meg (Fotó: AFP)

 

„Dédnagymamám egy igazi hősnő, de ez nem lett volna lehetséges a nővérek és az orvosok nélkül, akik ezekben a pillanatokban is az életüket kockáztatják azért, hogy a miénk kicsit jobb és jobb legyen ebben a nehéz időszakban” – írta közösségi oldalán Fabregas, miután 95 éves nagymamája legutóbbi koronavírustesztje már negatív lett.

A spanyol labdarúgó a napokban azzal került a címlapokra, hogy négy hónapnyi fizetéséről mondott le a Monacónál, emellett pedig vállalta, hogy anyagi segítséget nyújt a klub munkatársainak is. 

A 32 esztendős játékos ezzel a tettel kíván segíteni csapatán, amely pénzügyileg jelentős veszteségeket szenved el a koronavírus-járvány következményeként. A számítások szerint ezzel a cselekedettel négy hónap alatt több mint 2 millió fontot spórol meg a Monacónak.

A The Telegraph úgy tudja, Fabregas továbbá felajánlotta, hogy a stábtagoknak – akiknek 30 százalékkal csökkent a fizetésük a pandémia miatt – kifizeti a levont összeget, így az együttes dolgozói továbbra is megkapják a teljes bérüket.

2020.10.22 09:19:01

Minden más foci L. PAP ISTVÁN

Jézus, a Coca-Cola és ő – szerinte ezt a hármat a világon mindenki ismeri…

2020.10.20 23:30:51

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Legalább ilyenkor nincs igaza egy fiatal német játékvezetőnek, Simon Henningernek, aki szerint a futball legnagyobb baja, hogy a szekerét a játékosok, az edzők és a bírók nem ugyanabba az irányba tolják.

2020.10.18 22:35:06

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TRANSZFEREK. Utat mutat a Dinamo, a Zenit, a Benfica, az Ajax is ügyesen tett-vett ősszel, eközben Kínában...