Kolumbia: „CR rossz hatással van Jamesre, máshol felpofoznák”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 18:15
null
Asprilla szerint James túl arrogánsan viselkedik a pályán (Fotó: Reuters)
Faustino Asprilla, az egykori kiváló kolumbiai csatár élesen kritizálta James Rodríguez viselkedését a pályán, mondván, a Real Madrid klasszisa láthatóan pont a rossz dolgokat tanulja el Cristiano Ronaldótól.

„Amit az utóbbi időben látok, abból azt a következtetést vonom le, hogy rossz hatással van Jamesre Cristiano Ronaldo barátsága. Amikor Cristiano nem kap labdát, hevesen gesztikulál a többieknek, és James felvette ugyanezt a szokást a kolumbiai válogatottban. Ott integet a társainak. Jamesnek segítenie kellene a társait a fejlődésben, hisz egy fiatal együttes vezéregyénisége. A fiatalabbak nem mernek egyáltalán visszaszólni neki” – bírált Asprilla.

„Egy másik csapatban ezért felpofoznák. Abban a kolumbiai válogatottban, amelynek én is tagja voltam, senki nem tűrte volna ezt. Normális dolog vitázni a játékvezetővel vagy az ellenféllel, de nem normális veszekedni a játékostársaiddal. Lehetnek viták, ám nem azért, mert nem passzoltak neked. Ez a legrondább dolog, amit futballistaként megtehetsz. James ezt a rossz szokását Ronaldótól vette át, aki állandóan ezt csinálja” – folytatta „Tino”, aki 1993 és 2001 között 57 mérkőzésen 20 gólt szerzett a nemzeti csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik