Kína: Aubameyang, Costa? Megvan a megállapodás!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 13:10
Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka látott napvilágot, miszerint a kínai Tiencsin Csüancsien megállapodott Diego Costával, de arról is lehetett hallani, hogy Pierre-Emerick Aubameyang érkezik. A Tiencsintől most megerősítést nyert: sztár jön a klubhoz!

Mint megírtuk, spanyol sajtóhírek szerint a Tiencsin Csüancsien megállapodott a Chelsea-vel és Diego Costával is, így a futballista a nyáron közel 90 millió euróért Kínába szerződik.a futballista a nyáron közel 90 millió euróért Kínába szerződik.

Ezzel párhuzamosan megjelentek olyan hírek is, melyek szerint a kínai klub kívánságlistáján Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund gólvágója is szerepel, akinek állítólag szezononként körülbelül 50 millió eurót fizetne a gárda.

A Tiencsin elnöke most megszólalt, és annyit elárult, valóban megállapodtak egy sztárral. De hogy melyik klasszisról van szó, az egyelőre nem ismert.

„A klubnál lényegében már eldöntöttük, melyik játékost vásároljuk meg a nyáron. Tulajdonképpen már meg is született a szóbeli megállapodás a futballistával és a csapatával egyaránt. A hivatalos szerződést még nem írtuk alá. Mivel még nem jött el az ideje, így nem árulom el, melyik játékosról van szó. Egy sztárigazolást biztosan tervezünk, de az is elképzelhető, hogy kettő lesz.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik