H. T. 2019.07.15 18:02 Frissítve: 2019.07.17 14:27

Képek: Neymar megérkezett Párizsba, már edzett is, de...

Megkezdte a felkészülést a következő idényre Neymar, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója. A Mundo Deportivo beszámolója szerint azonban nem minden ment zökkenőmentesen az első napon, a klub és a játékos képviselői ugyanis három órán keresztül egyeztettek.

 

Neymar a minap elmondta, sérülése teljesen rendbe jött, így egészségesen kezdheti meg a felkészülést a PSG-vel.

A 27 éves játékost egyre többször hozzák szóba az FC Barcelonával, ám egyelőre nem született konkrét megegyezés a három fél között. 

A barcelonai sportlap megemlíti, hogy a brazil támadó valószínűleg nem lép pályára a francia csapat következő felkészülési mérkőzésén, illetve nem biztos, hogy elutazik a gárdával a közelgő ázsiai túrára. 

Neymar Jr. Site on Twitter

De volta aos treinos Back to training @neymarjr @PSG_Inside #Neymar #NeymarJr #NJr #Paris #PSG #Futebol #Treinamento #BrasilMundo Deportivo on Twitter

Tres horas de tensa reunión entre Neymar y el PSG Las primeras informaciones que llegan de Francia es que el delantero no participará en el amistoso de este martes ante el Dinamo de Dresde y está por ver si viajará a la gira asiática https://t.co/iLq6Au3mPb2020.05.27 18:05:02

Minden más foci MAROSI GERGELY

A játékosértékesítés-központú dél-amerikai futball nagyon szűk esztendő(k) elé nézhet a világjárvány következményeként.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.