H. T. 2019.07.15 18:02 Frissítve: 2019.07.17 14:27

Képek: Neymar megérkezett Párizsba, már edzett is, de...

Megkezdte a felkészülést a következő idényre Neymar, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója. A Mundo Deportivo beszámolója szerint azonban nem minden ment zökkenőmentesen az első napon, a klub és a játékos képviselői ugyanis három órán keresztül egyeztettek.

 

Neymar a minap elmondta, sérülése teljesen rendbe jött, így egészségesen kezdheti meg a felkészülést a PSG-vel.

A 27 éves játékost egyre többször hozzák szóba az FC Barcelonával, ám egyelőre nem született konkrét megegyezés a három fél között. 

A barcelonai sportlap megemlíti, hogy a brazil támadó valószínűleg nem lép pályára a francia csapat következő felkészülési mérkőzésén, illetve nem biztos, hogy elutazik a gárdával a közelgő ázsiai túrára. 

Neymar Jr. Site on Twitter

De volta aos treinos Back to training @neymarjr @PSG_Inside #Neymar #NeymarJr #NJr #Paris #PSG #Futebol #Treinamento #BrasilMundo Deportivo on Twitter

Tres horas de tensa reunión entre Neymar y el PSG Las primeras informaciones que llegan de Francia es que el delantero no participará en el amistoso de este martes ante el Dinamo de Dresde y está por ver si viajará a la gira asiática https://t.co/iLq6Au3mPb2019.08.17 23:22:59

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Párás szemmel idézzük Törőcsiket, Ebedlit, Kocsis Lajost. Ám az a rossz hírem, hogy a mai Újpestbe, Fradiba, Honvédba az edzőik valószínűleg nem tennék be őket.

2019.06.23 14:25:14

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Tottenhamnek sokba került egy fel nem vett telefon • Bozsik és a ruha, az újpesti legenda és a lakásátok.

2019.08.16 23:16:44

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »Az elérhető klasszis hátvédek száma kevés, ráadásul értük klubjuk is mindent megtesz, így még jobban felmennek az árak.«

2019.08.15 18:21:44

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Mi a kellemetlenebb, ha a kocsmában a nénikémet egy ősi mesterséggel hozzák kapcsolatba, s még a vélt származását is felemlegetik, vagy ha szó nélkül pofán vernek, esetleg széttörnek egy sörösüveget a fejemen?