Kép: „Benzema? Szánalmas!” – a kapitány kibukott a fotó miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 09:40
Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema újra kimaradt a francia labdarúgó-válogatott keretéből. Most azonban nem ért véget ennyivel a sztori…

„A Real Madrid támadója ellen rendőrségi eljárás van folyamatban, annak lezárásáig biztosan nem lesz kerettag!” – szögezte le a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps a kerethirdetéskor.„A Real Madrid támadója ellen rendőrségi eljárás van folyamatban, annak lezárásáig biztosan nem lesz kerettag!” – szögezte le a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps a kerethirdetéskor.

Karim Benzema száját ennyivel azonban nem sikerült befogni, a blancók támadója többször elmondta, úgy érzi, bőven itt az ideje, hogy megbocsássanak neki, és újra játszhasson a nemzeti csapatban.

Benzema megint felhúzta Deschamps-ot (Fotó: AFP)
Benzema megint felhúzta Deschamps-ot (Fotó: AFP)

A csatár a dühét most a közösségi oldalakon élte ki, és belájkolt egy fotót az Instagramon, melyen az Atlético Madrid elleni cselével figurázzák ki Deschamps-ot, az Arsenal csatárát, a keretbe bekerülő Olivier Giroud-t, valamint a korábbi francia miniszterelnököt, Manuel Valls-t.

A kép, amely miatt kibukott a kapitány (Fotó: sportbible.com)
A kép, amely miatt kibukott a kapitány (Fotó: sportbible.com)



„Egyetlen szóval tudom csak ezt a húzását jellemezni, szánalmas!” – foglalta össze a véleményét egy mondatban Benzemáról Deschamps az ESPN-nek a lájkot látva.

Ezek után nagy pénzt már nem raknánk arra, hogy Benzema kap még behívót, amíg Didier Deschamps-nak hívják a francia válogatott szövetségi kapitányát...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik