Kép: Aladdin is megirigyelné a szezon legfurcsább mezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.22. 17:45
null
A szerencsét hozó szőnyeg tulajdonosait a klub edzőközpontjába is meghívták (Fotó: BBC)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Rosztov a hivatalos csatornáin bemutatta a negyedik számú szerelését, amelyet egy szerencsét hozó szőnyeg mintájára készítettek el.

 

A BBC beszámolója szerint az orosz bajnokságot két győzelemmel kezdő Rosztov a harmadik körben hazai pályán kikapott a Szamarától, így egy drukker arra az elhatározásra jutott, hogy a szerencsét hozó szőnyegét ki kell vigye kedvenc csapata következő hazai mérkőzésére.

Ez végül tényleg meg is történt, és a kabala szerencsét hozott: a Rosztov 4–0-ra kiütötte a Jenyiszej Krasznojarszkot. A klub vezetői is felfigyeltek a különleges akcióra, majd remek marketingérzékről tanúbizonyságot téve – limitált darabszámban – piacra dobtak egy negyedik számú mezt, amelyet a szerencseszőnyeg ihletett.

Football Club Rostov on Twitter

Представляем вашему вниманию 4-й комплект игровой формы на сезон 2018/19! Уже сейчас открыт предзаказ на эксклюзивную ковровую коллекцию от нашего клуба! Предзаказ можно сделать в ЛС официальной группы вк: https://t.co/yHXpGfudkt



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik