Kép: a feszítés királyai – C. Ronaldo „a hírhedt” bunyóssal öklözött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 17:21
Összecsapott egymással Cristiano Ronaldo és Conor McGregor. Az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a népszerű ír MMA-harcos persze csak egy edzés erejéig öklözött egymással.

„A testvérem, Ronaldo leugrott ma az edzőterembe. Ő egy állat. Köszönöm Cristiano Ronaldo, nagyon tisztellek! Remélem, hogy a Forbes kereseti listájának élén látlak majd!” – mondta a közös edzés és fotózkodás után CR-ről „A hírhedt” becenevű ketrecharcos, aki már javában készül a Nate Diaz elleni, augusztus 20-i mérkőzésre. „A testvérem, Ronaldo leugrott ma az edzőterembe. Ő egy állat. Köszönöm Cristiano Ronaldo, nagyon tisztellek! Remélem, hogy a Forbes kereseti listájának élén látlak majd!” – mondta a közös edzés és fotózkodás után CR-ről „A hírhedt” becenevű ketrecharcos, aki már javában készül a Nate Diaz elleni, augusztus 20-i mérkőzésre.

Great to see you bro!!

My brother Ronaldo dropped by the gym today! He is an animal. Thank you @cristiano, much respect! I will see you for that Forbes number 1 spot next year. #ThisIsTheMacLife

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik