Kép: a BL-döntőre befutó modell újabb akcióra készült – rossz vége lett

Vágólapra másolva!
2019.07.09. 15:10
Kinsey Wolanski, a Tottenham–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt a befutásával megzavaró modell a saját Instagram-oldalán vallott róla, hogy a barátjával, Vitalij Zdoroveckijjal megpróbáltak pályára rohanni a 3–1-es brazil sikerrel záruló Copa América-fináléban is, ám hiába jutottak be álruhában a stadionba, végül nem tudták megvalósítani az akciójukat – sőt, még a börtönt is megjárták.

„Be kell hogy valljam, ezt a kört most a Copa América nyerte meg – de micsoda kaland volt megpróbálni! Brazíliába repültünk, álruhába bújtunk, elfoglaltuk a helyünket a stadionban, de Vitalijt megállította nagyjából húsz biztonsági őr. Most már kint vagyunk a börtönből, és élvezzük az életet Brazíliában” – írta az Instagram-oldalára Kinsey Wolanski, aki több képet is posztolt arról, hogy milyen álcában próbáltak bejutni a Maracana gyepére. „Be kell hogy valljam, ezt a kört most a Copa América nyerte meg – de micsoda kaland volt megpróbálni! Brazíliába repültünk, álruhába bújtunk, elfoglaltuk a helyünket a stadionban, de Vitalijt megállította nagyjából húsz biztonsági őr. Most már kint vagyunk a börtönből, és élvezzük az életet Brazíliában” – írta az Instagram-oldalára Kinsey Wolanski, aki több képet is posztolt arról, hogy milyen álcában próbáltak bejutni a Maracana gyepére.

A jelenleg 3.1 millió követővel rendelkező 22 éves modell korábban a The Sunnak beszélt arról, hogy a BL-döntő történt befutása akkora hírverést csinált neki és a barátja honlapjának is, hogy újabb akciókat tervez – úgy tűnik, nem csak a levegőbe beszélt…



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik