H. D. 2019.07.09 15:10 Frissítve: 2019.07.09 19:58

Kép: a BL-döntőre befutó modell újabb akcióra készült – rossz vége lett

Kinsey Wolanski, a Tottenham–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt a befutásával megzavaró modell a saját Instagram-oldalán vallott róla, hogy a barátjával, Vitalij Zdoroveckijjal megpróbáltak pályára rohanni a 3–1-es brazil sikerrel záruló Copa América-fináléban is, ám hiába jutottak be álruhában a stadionba, végül nem tudták megvalósítani az akciójukat – sőt, még a börtönt is megjárták.

 

„Be kell hogy valljam, ezt a kört most a Copa América nyerte meg – de micsoda kaland volt megpróbálni! Brazíliába repültünk, álruhába bújtunk, elfoglaltuk a helyünket a stadionban, de Vitalijt megállította nagyjából húsz biztonsági őr. Most már kint vagyunk a börtönből, és élvezzük az életet Brazíliában” – írta az Instagram-oldalára Kinsey Wolanski, aki több képet is posztolt arról, hogy milyen álcában próbáltak bejutni a Maracana gyepére.

A jelenleg 3.1 millió követővel rendelkező 22 éves modell korábban a The Sunnak beszélt arról, hogy a BL-döntő történt befutása akkora hírverést csinált neki és a barátja honlapjának is, hogy újabb akciókat tervez – úgy tűnik, nem csak a levegőbe beszélt…

I'll admit Copa America you definitely won but we had one hell of an adventure trying flew to brazil, dressed up in disguise, made it to our seats and it ended in Vitalys bad ass getting tackled by 20 security guards. We are out of jail and now enjoying our time in Brazil! @vitalyzdtv

237.2k Likes, 1,197 Comments - Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Instagram: "I'll admit Copa America you definitely won but we had one hell of an adventure trying flew to..." 

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.

2020.02.20 14:47:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! (X)

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.