Kép: 32 gólos hátrány? Nem gond! 40–3-as győzelem!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 23:14
Nem mindennapi, ahogy az Aramis U17-es futsalcsapata bajnoki címet szerzett vasárnap. A budaörsi együttesnek 32 találattal rosszabb volt a gólkülönbsége a Rába ETO-énál, mégis örülhetett a záró fordulót követően, mivel 40–3-as (!) győzelmet aratott.

A Rába ETO futsalcsapata szerdán 6–2-re legyőzte a Rubeola Csömör együttesét, majd a honlapján azt írta, bajnokságot nyertek U17-es futsalosai. Az öröm azonban korai volt, mert az első helyük matematikailag még nem volt biztos.

Ezt használta ki az Aramis, amely csak vasárnap játszotta le utolsó bajnoki mérkőzését a tartalékosan felálló (csere nélkül és az egyik kapusát mezőnyjátékosként bevető) Veszprém ellen. A korábbi válogatott futsalos, Csopaki István edzette budaörsiek 40–3-as (!) győzelmet arattak, ezzel 37-tel megjavították gólkülönbségüket és megnyerték a bajnoki címet.

A hazaiak legeredményesebb játékosa Katona Balázs volt, aki a 2x20 perces (álló órával lejátszott) mérkőzésen 18 gólt szerzett, a veszprémiektől pedig Hardi Máté hiába szerzett három gólt, ez nem az a tripla, amely után boldogan mehetett le a pályáról.

Veszprémi beszámoló és képek a találkozóról

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Nem mindennapi végeredmény (Forrás: MLSZ adatbank)
Nem mindennapi végeredmény (Forrás: MLSZ adatbank)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik