Juventus: Az egész csak kitaláció – C. Ronaldo ügynöke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.11. 12:02
null
Ronaldónak az ügye még sokáig elhúzódhat (Fotó:AFP)
Cristiano Ronaldo ügynöke közleményt adott ki, amelyben kitalációnak nevezi a portugál ellen felhozott vádakat, viszont nem tagadta a védence és Kathryn Mayorga közötti egyezséget.


Ahogy megírtuk, a Juventus támadója, Cristiano Ronaldo határozottan visszautasítja az ellene felhozott vádakat.
Mint ismert, Kathryn Mayorga azzal gyanúsította meg, hogy a portugál sztár 2009-ben az Egyesült Államokban, egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta – ezt először a német Der Spiegel írta meg.

Sajtóértesülések szerint 2010-ben Ronaldo bíróságon kívül meg tudott egyezni a vádlójával, akinek 288 ezer eurót fizetett azért, hogy az ügyüket soha ne hozza nyilvánosságra. Ezt az ügynöke sem tagadta.

„Ez az egyezség nem azért köttetett meg, mert bűnösnek érezte volna magát Cristiano. Sajnos olyan pereskedésbe keveredtünk bele, ami nagyon gyakori az Egyesült Államokban. A személye ellen folytatott kampányt kitalált digitális dokumentumokra építették fel.”

„2015-ben több szervezet, köztük ügyvédi irodák digitális adatbázisait megtámadták, ezen információkat egy hekker próbálta eladni, és meg is vásárolta az egyik felelőtlen újság. A Ronaldóval kapcsolatos ügyet nyilvánosságra hozták, aminek nagy része kitaláció, vagy a tényeket megváltoztatták” – fejtette ki a portugál sztár ügynöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik