Játékvezetés: Kassai Viktor is utazik az U20-as vb-re – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.03.22. 17:04
Az Árbitro Internacional című spanyol internetes oldal értesülései szerint Kassai Viktor a hét európai játékvezető egyikeként részt vesz az idei U20-as labdarúgó-világbajnokságon, amelyre május 20. és június 11. között Dél-Koreában kerül sor.

A nemzetközi szövetség (FIFA) a hivatalos honlapján még nem tette közzé, hogy mely játékvezetők utazhatnak Ázsiába, de a bíráskodással foglalkozó internetes portálok közül az Árbitro Internacionalra hivatkozva a footballrefereeing.blogspot.hu már beszámolt a tornán közreműködő játékvezetők névsoráról.Árbitro Internacionalra hivatkozva a footballrefereeing.blogspot.hu már beszámolt a tornán közreműködő játékvezetők névsoráról.

Ez alapján Kassai Viktor újabb rangos feladatot kap, hiszen ő is bekerült a dél-koreai világversenyre utazó bírói keretbe. Rajta kívül a német Felix Brych, a török Cüneyt Cakir, a svéd Jonas Eriksson, az orosz Szergej Karaszjov, a holland Björn Kuipers és a spanyol Mateu Lahoz képviselheti Európát.

A 41 esztendős magyar játékvezető munkáját Ring György és Tóth Vencel segítheti a Távol-Keleten.

FRISSÍTÉS: a Magyar Labdarúgó-szövetség szerda este bejelentette, a három játékvezető valóban részt vesz az U20-as világbajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik