Játékossors: pont került a volt Fradi-légiós ügyének végére

Vágólapra másolva!
2018.08.20. 14:20
Lezárult Somália átigazolási mizériája: a korábban a Ferencvárosban futballozó középpályás a francia élvonalbeli Toulouse-tól a szaúdi al-Sababhoz szerződött – jelentette be utóbbi klub hivatalos oldalán.

Mint arról beszámoltunk, az al-Sabab július közepén adott hírt róla, hogy megegyezett a francia csapattal Somália átigazolásáról, ám a közleményt utána törölte a szaúdi klub, és szerződtetett egy Somália posztján játszó brazil futballistát. Sajtóhírek szerint felbontották a volt Fradi-légióssal kötött előszerződést, így a játékos Budapesten várakozott, az ügye pedig a FIFA asztalára került.Mint arról beszámoltunk, az al-Sabab július közepén adott hírt róla, hogy megegyezett a francia csapattal Somália átigazolásáról, ám a közleményt utána törölte a szaúdi klub, és szerződtetett egy Somália posztján játszó brazil futballistát. Sajtóhírek szerint felbontották a volt Fradi-légióssal kötött előszerződést, így a játékos Budapesten várakozott, az ügye pedig a FIFA asztalára került.

A jelek szerint azonban hamar meg is oldódott: az al-Sabab bejelentette Somália érkezését. A klub a legutóbbi szezonban a 10. helyen végzett a 14 csapatos szaúdi élvonalban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik