Játékossors: megvan Robinho új klubja, kedden ír alá – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.22. 11:17
null
Robinho Törökországban folytatja a pályafutását (Fotó: AFP)
A Sivasspor labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Real Madrid, a Manchester City és a Milan korábbi játékosa, Robinho a török élvonalbeli klubnál folytatja a pályafutását.

 

A 33 esztendős brazil támadó kedden utazik Sivasba, hogy véglegesítsék a szerződést, amit ezt követően ír alá a 100-szoros válogatott futballista.

Robinho korábban szerepelt a Santosban, a Real Madridban, a Manchester Cityben, a Milanban, a Kuangcsou Evergrandében, míg legutóbb az Atlético Mineiro játékosa volt, amelynél most járt le a szerződése.

Kérdés, mi lesz a kimenetele a novemberi ügynek: az olasz bíróság ugyanis első fokon kilenc év börtönbüntetésre ítélte, miután bűnösnek találta nemi erőszak vádjában. Robinhónak egyelőre nem kellett megkezdenie a büntetés letöltését, mert az olasz jogrend szerint több lehetőség is van a fellebbezésre, és a büntetés letöltését csak ezek végeztével kell megkezdeni.

Az eset, amelyben a bíróság novemberben ítéletet hozott, még 2013 januárjában történt egy milánói diszkóban, amikor Robinho öt társával együtt nemi erőszakot követett el egy 22 éves albán nővel szemben. Az olasz ANSA hírügynökség jelentése szerint Robinho tagadta az ellene felhozott vádakat.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik