HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.08.13 21:41 Frissítve: 2015.03.15 01:06

Játékossors: magyar válogatott lenne a Steaua exjátékosa?

Nem elképzelhetetlen, hogy Eric Bicfalvi, az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volin Luck romániai születésű, de magyar származású játékosa a közeljövőben felveszi a magyar állampolgárságot, így azt követően akár a mieink válogatottjában is pályára léphet.

HIRDETÉS

 

A 25 esztendős játékossal a hírek szerint nem számol Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya, így Bicfalvi menedzsere, Daniel Dragos nem zárta ki, hogy ügyfele a közeljövőben felveszi a magyar állampolgárságot.

„A lehető leghamarabb szeretnénk kapcsolatba lépni a magyar szövetséggel, hogy megtudjuk, milyen lehetőségeink vannak. Eric egy éve játszik a Volinban, és ő viselheti a 10-es számú mezt” – nyilatkozta a játékos ügynöke, aki azt is elárulta, hogy védence a támadó középpályás posztján érzi magát a legjobban.

„Huszonöt esztendős, hosszú ideje képes magas szinten játszani. Ha a saját országában nincs helye, miért ne próbálhatnánk meg Magyarországon?” – tette fel a költői kérdést Dragos.

Bicfalvi a román utánpótlás-válogatottakban összesen 26 alkalommal lépett pályára, míg pályafutása során – többek között – öt szezonon át erősítette a patinás Steaua Bucuresti-t, ám szerződése lejártával tavaly az ukrán élvonalbeli Volin Luckhoz igazolt. Egyik kedvenc játékosa a román labdarúgás legendás alakja, Gheorghe Hagi, akihez gyakran hasonlítják a szakemberek a benne rejlő kvalitás és potenciál miatt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS