Játékossors: Freddy Adu történelmi gólpasszt adott 13. klubjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.27. 10:37
Talán sokan emlékeznek még Freddy Adura, az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb ígéretének tartott, ám a várakozásoktól messze elmaradó egykori tehetségre. A 28 éves futballista nemrég bemutatkozott profi karrierje 13. csapatában.

A 14 évesen már a D. C. United felnőttgárdájában játszó Freddy Adu nemrég írt alá Las Vegas új klubjához, az egyesült államokbeli harmadosztályban (USL) induló Lightshoz. Adu korábban légióskodott többek között Portugáliában, Franciaországban, Görögországban, Törökországban, Brazíliában, Szerbiában és Finnországban is, ám a 2016-os év vége óta nem volt csapata.

A Lights a hétvégén az MLS-ben szereplő (és nem mellesleg Stieber Zoltánt is foglalkoztató) D. C. Uniteddel, Adu első profi klubjával vívott felkészülési mérkőzést. Freddy a 61. percben állt be, majd a 86. percben, 3–1-es United-vezetésnél az ő beadásából szépített Miguel Garduno. Adu előkészítése volt a 2017-ben alapított klub történetének első gólpassza. A Lights végül 4–2-re kikapott.

ADU GÓLPASSZA:



Mivel Adu nem volt a kezdőcsapat tagja, nem lehetett rajta a meccs előtti csapatfotón, amelyen a Lights játékosai – nem tudni, miért – két lámával pózoltak.

Las Vegas Lights FC on Twitter

Your Starting XI ..... and two llamas. #VivaLights


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik