Játék: 2922 forintért megnyerheti Kabát Péter Audiját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.29. 10:00
Nem mindennapi jótékonysági akciót hirdetett Kabát Péter. Az Újpest korábbi, 16-szoros válogatott támadója sorsolásra bocsátja autóját, s az ebből befolyó összeget felajánlja a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesületnek.

„Nehéz döntést hoztunk, hiszen szerettem az autómat, de eljött az ideje, hogy elköszönjek tőle – mondta lapunknak Kabát Péter. – Bárki megnyerheti sorsoláson az autót, aki befizet 2922 forintot az alapítványnak, amelynek nagykövete lettem. A befolyt összeget felajánlom az egyesületnek, így segítve a sok kisgyereket. Nem szerettük volna elérni a háromezres határt, s mivel korábbi mezszámom a 22-es volt, így jött ki az összeg. A játék körülbelül másfél, két hónapig tart, majd közjegyző jelenlétében kisorsoljuk a nyertest.”„Nehéz döntést hoztunk, hiszen szerettem az autómat, de eljött az ideje, hogy elköszönjek tőle – mondta lapunknak Kabát Péter. – Bárki megnyerheti sorsoláson az autót, aki befizet 2922 forintot az alapítványnak, amelynek nagykövete lettem. A befolyt összeget felajánlom az egyesületnek, így segítve a sok kisgyereket. Nem szerettük volna elérni a háromezres határt, s mivel korábbi mezszámom a 22-es volt, így jött ki az összeg. A játék körülbelül másfél, két hónapig tart, majd közjegyző jelenlétében kisorsoljuk a nyertest.”

A játékkal kapcsolatos bővebb információt a www.kabatpeter.hu, valamint a labdarúgó Instagram-oldalán találnak.

Végre kezdődik a játék az autómért!!! Foto: @photoreti Egyesület: @hope_for_children_hungary Játékszabályzat: https://www.kabatpeter.hu/kabat-peti-autojaert-jatszom/

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik