nemzetisport.hu 2014.10.14 10:57 Frissítve: 2015.03.13 01:04

India: Mutu részegen ment vízumért, lemarad Del Pieróról

Adrian Mutu újabb botrányba keveredett. Az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (ISL) szereplő FC Pune City új igazolása részegen jelent meg az indiai nagykövetségen, hogy átvegye vízumát, amelyet ezért megtagadtak tőle – írja a La Gazzetta dello Sport.

 

Az olasz lap beszámolója szerint a román csatár egy húzós éjszaka után, kábult állapotban jelent meg a bukaresti indiai nagykövetségen, botrányosan viselkedett a hivatalnokokkal, akik mindezek miatt üres kézzel küldték haza. Arra kérték, hogy térjen vissza, ha kijózanodott.

Az incidens következtében a kötelező orvosi vizsgálaton már korábban átesett Mutu nem utazhatott el Indiába, ahol szerződésének aláírását követően kedden korábbi juventusos csapattársa, Alessandro Del Piero együttese, a Delhi Dynamos ellen léphetett volna pályára az indiai bajnokság első fordulójában.

A Gazzetta szerint a 35 éves támadó három hónapra 500 ezer dollárt ígérő szerződése is veszélybe került, a David Trezeguet-t már soraiban tudó Pune City honlapján kitette a keretből Mutut, a szerződtetésének bejelentését követő napon.

Adrian Mutu jelenleg szabadon igazolható, miután szeptember végén szerződést bontott a Petrolul Ploiesti együttesével.

2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.