India: Mutu részegen ment vízumért, lemarad Del Pieróról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.14. 10:57
Adrian Mutu újabb botrányba keveredett. Az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (ISL) szereplő FC Pune City új igazolása részegen jelent meg az indiai nagykövetségen, hogy átvegye vízumát, amelyet ezért megtagadtak tőle – írja a La Gazzetta dello Sport.

Az olasz lap beszámolója szerint a román csatár egy húzós éjszaka után, kábult állapotban jelent meg a bukaresti indiai nagykövetségen, botrányosan viselkedett a hivatalnokokkal, akik mindezek miatt üres kézzel küldték haza. Arra kérték, hogy térjen vissza, ha kijózanodott.

Az incidens következtében a kötelező orvosi vizsgálaton már korábban átesett Mutu nem utazhatott el Indiába, ahol szerződésének aláírását követően kedden korábbi juventusos csapattársa, Alessandro Del Piero együttese, a Delhi Dynamos ellen léphetett volna pályára az indiai bajnokság első fordulójában.

A Gazzetta szerint a 35 éves támadó három hónapra 500 ezer dollárt ígérő szerződése is veszélybe került, a David Trezeguet-t már soraiban tudó Pune City honlapján kitette a keretből Mutut, a szerződtetésének bejelentését követő napon.

Adrian Mutu jelenleg szabadon igazolható, miután szeptember végén szerződést bontott a Petrolul Ploiesti együttesével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik