nemzetisport.hu 2018.12.17 11:36 Frissítve: 2018.12.17 12:01

Horvátország: a vb után nem akármilyen ajándékot küldött Messi

Domagoj Vidával, a Besiktas védőjével a 24sata.hr készített hosszabb interjút, melyben a futballista elemezte a 2018-as évét, és elárult egy titkot: Lionel Messi különleges ajándékkal lepte meg a horvát válogatott játékosait.

 

A 69-szeres horvát válogatott Vida az Izland elleni csoportmeccset leszámítva mindegyik találkozót végigjátszott a nemzeti együttesben. És bár szomorú volt, hogy végül a horvátok nem tudták megnyerni a világbajnokságot, elmondása szerint nagyon büszke csapattársaira, hogy ilyen messzire jutottak.

Vida azt is elárulta, a nyolcaddöntőktől kezdve már senkivel nem cserélt mezt, ám a trikót, amelyre a legjobban vágyott, mégis megkaparintotta. 

Különleges ajándékot küldött a horvát válogatott minden tagjának a vb után Messi (Fotó: AFP)

„A kieséses szakaszban már senkivel nem akartam mezt cserélni, túlságosan sok érzelem fűződik azokhoz a trikókhoz, amiket ott viseltem. Lionel Messi meze azonban így is megvan… Messi ugyanis a világbajnokság után a horvát keret mindegyik tagjának küldött egy aláírt mezt, mellé egy üzenetet, hogy gratulál a csapatnak, és nagyon tetszett neki, ahogy játszottunk. Összesen harminc szignózott trikót küldött nekünk” – mondta a 24sata.hr-nek Vida.

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.

2020.02.20 14:47:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! (X)

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.