Hollandia: egy jelöltről lemondhatnak a válogatott kispadjára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.28. 08:44
Danny Blind menesztését követően továbbra is kérdés, hogy ki lesz a holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Jelöltek akadnak bőven, egy nevet azonban már most ki lehet húzni a listáról.

A posztra több jelöltje is van Jean Paul Decossaux-nak, a holland szövetség szervezeti igazgatójának, aki az Evertonnál dolgozó Ronald Koemant név szerint is megemlítette, de a helyi sajtó szerint szóba jöhet még az MTK-nál is megfordult Henk ten Cate, valamint Ruud Gullit és Frank de Boer is. Utóbbi ügynöke, Guido Albers az AD Sportwereldnek elmondta, De Boer hivatalos felkérés esetén is elutasítaná a válogatott kispadját.A posztra több jelöltje is van Jean Paul Decossaux-nak, a holland szövetség szervezeti igazgatójának, aki az Evertonnál dolgozó Ronald Koemant név szerint is megemlítette, de a helyi sajtó szerint szóba jöhet még az MTK-nál is megfordult Henk ten Cate, valamint Ruud Gullit és Frank de Boer is. Utóbbi ügynöke, Guido Albers az AD Sportwereldnek elmondta, De Boer hivatalos felkérés esetén is elutasítaná a válogatott kispadját.

„Nem Frank de Boer lesz az új szövetségi kapitány. Mindennapos teendőkkel járó munkát szeretne, így klubcsapatnál fog elhelyezkedni” – mondta Albers De Boerról, aki legutóbb az olasz Intert irányította (igaz, nem túl sokáig, ugyanis szűk három hónap elteltével menesztették).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik