nemzetisport.hu 2017.03.28 08:44 Frissítve: 2017.03.29 15:27

Hollandia: egy jelöltről lemondhatnak a válogatott kispadjára

Danny Blind menesztését követően továbbra is kérdés, hogy ki lesz a holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Jelöltek akadnak bőven, egy nevet azonban már most ki lehet húzni a listáról.

 

A posztra több jelöltje is van Jean Paul Decossaux-nak, a holland szövetség szervezeti igazgatójának, aki az Evertonnál dolgozó Ronald Koemant név szerint is megemlítette, de a helyi sajtó szerint szóba jöhet még az MTK-nál is megfordult Henk ten Cate, valamint Ruud Gullit és Frank de Boer is. Utóbbi ügynöke, Guido Albers az AD Sportwereldnek elmondta, De Boer hivatalos felkérés esetén is elutasítaná a válogatott kispadját.

„Nem Frank de Boer lesz az új szövetségi kapitány. Mindennapos teendőkkel járó munkát szeretne, így klubcsapatnál fog elhelyezkedni” – mondta Albers De Boerról, aki legutóbb az olasz Intert irányította (igaz, nem túl sokáig, ugyanis szűk három hónap elteltével menesztették).

2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.