Gyász: mérkőzésen ütközött, elhunyt a dunaszerdahelyi futballista

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 12:49
null
Érsek Zsolt (1999–2015)
Tragédia Dunaszerdahelyen. A klub tájékoztatása szerint a hétvégi utánpótlás-mérkőzésen történt ütközés következtében elhunyt Érsek Zsolt, a DAC fiatal labdarúgója.

 

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének tizenhatodik évében ma éjjel elhunyt Érsek Zsolt, a DAC utánpótlás-játékosa” – olvasható a dunaszerdahelyi klub hivatalos honlapján.

„Tragikusan végződött a hétvégi Galgóc–DAC bajnoki mérkőzés a fiatalabb ifik harmadik ligájában. Az első félidő vége előtt egy, a futballban szinte mindennaposnak nevezhető szituációban több játékos ütközött. Az esetnél súlyos belső sérülést szenvedett a DAC tizenöt éves játékosa, Érsek Zsolt (szül. 1999. augusztus 11-én), akit azonnal átszállítottak a nagyszombati kórházba. A csapattársai körében nagyon kedvelt, tehetséges védőjátékos hatórás műtéten esett át, az orvosok és a személyzet is mindent megtett a fiatal futballista életének megmentéséért, ám küzdelmük sajnos sikertelen volt.”

Az egész DAC-család saját halottjaként tekint Érsekre. Ahogy fogalmaznak, a 111 éves klub számos nehéz időszakon ment át történelme során, de a mai a legtragikusabb nap. Az elhunyt labdarúgó temetéséről később intézkednek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik